Microneedling

Microneedling

Varighet 60min.
Microneedling er en kosmetisk behandling hvordet brukes en spesiallaget pen med små nåler som lager små hull i huden. Det ersvært tynne nåler som penetrerer ned i huden og lager små hull/kanaler somdanner en kontrollert skade i huden. De små hullene dannes i det ytterstehudlaget og stimulerer huden til å reparere seg selv og øker derved produksjonenav kollagen og elastin.

Dette fornyer huden, gir huden en fastere hudmed mindre linjer, rynker, porer og arr. Vi arbeider med et nålhode med 12 kliniske nåler,som skiftes ut etter hver behandling. Når hullene skapes, gir det tusenvis avkanaler i huden som "stamper" ned de aktive aktive serumene vitilpasser din hud. Du kan bli litt rød (solbrent følelse) sammedag til en dag etter behandlingen, men kan fint gå på jobb.

pris:
2300,-

Meso

Varighet: 60 min.
Mesoterapi er en effektiv rynkereduserende behandling som gir huden ny vitalitet gjennom mange små injeksjoner. Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyaluronsyre , vitaminer , aminosyrer, co enzymer, mineraler og antioksidanter.

Behandlingen utføres med en tynn nål, dermastamp, som stempler små lette stikk i hudens overfalte . 0,5 m nåler. Kombinasjonen av ulike næringsstoffer og mange små stikk, stimulerer hudens gjenoppbygging.

Huden får en ny styrke og glød, rynker reduseres, og den optimale fugtbalansen gjenoppbygges. BOOST for huden som syns raskt!

pris:
1700,-