Dermapen

Dermapen

pris:
1900,-

Dermapen og mesoterapi

pris:
2300,-

Meso behandling (60 min)

Varighet: 60 min.
Mesoterapi er en effektiv rynkereduserende behandling som gir huden ny vitalitet gjennom mange små injeksjoner. Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyaluronsyre , vitaminer , aminosyrer, co enzymer, mineraler og antioksidanter.

Behandlingen utføres med en tynn nål, dermastamp, som stempler små lette stikk i hudens overfalte . 0,5 m nåler. Kombinasjonen av ulike næringsstoffer og mange små stikk, stimulerer hudens gjenoppbygging.

Huden får en ny styrke og glød, rynker reduseres, og den optimale fuktbalansen gjenoppbygges. BOOST for huden som syns raskt!

pris:
1700,-

Mesoterapi hår

pris:
2300,-

Microneedling (60 min)

Varighet 60min.
Microneedling er en kosmetisk behandling hvor det brukes en spesiallaget pen med små nåler som lager små hull i huden. Det er svært tynne nåler som penetrerer ned i huden og lager små hull/kanaler som danner en kontrollert skade i huden. De små hullene dannes i det ytterste hudlaget og stimulerer huden til å reparere seg selv og øker derved produksjonen av kollagen og elastin.

Dette fornyer huden, gir huden en fastere hud med mindre linjer, rynker, porer og arr. Vi arbeider med et nålhode med 12 kliniske nåler, som skiftes ut etter hver behandling. Når hullene skapes, gir det tusenvis av kanaler i huden som "stamper" ned de aktive aktive serumene vi tilpasser din hud. Du kan bli litt rød (solbrent følelse) samme dag til en dag etter behandlingen, men kan fint gå på jobb.

pris:
1700,-