Medisinske behandlinger

Botox 1 område

Botulin toxin type  A blokkerer nerveimpulser til små muskler og hindrer at disse musklene  trekker seg sammen. På denne måten jevnes og glattes dermed den overliggende  huden ut.

pris:
1800,-

Botox 2 områder

Botulin toxin type  A blokkerer nerveimpulser til små muskler og hindrer at disse musklene  trekker seg sammen. På denne måten jevnes og glattes dermed den overliggende  huden ut.

pris:
2900,-

Botox 3 områder

Botulin toxin type  A blokkerer nerveimpulser til små muskler og hindrer at disse musklene  trekker seg sammen. På denne måten jevnes og glattes dermed den overliggende  huden ut.

pris:
3900,-

Botox kontroll

pris:
Gratis

Fillers 1 ml

Ved alder mister vi  underhudsfettet i kinnene og huden faller ned mot hake og kjeve. Dette betyr  at triangelet vi har i ansiktet snus opp ned. Når huden faller blir den  videste delen liggende rundt hake og kjeve. Ved aldring mister vi den  naturlige symmetrien og vi ser eldre ut. Ved hjelp av hudfiller i kinn og  kinnbein vil ansiktet få et naturlig løft og få tilbake sitt naturlige  triangel.

pris:
3000,-

Kjeve/Masseter/Tyggemuskler

En tilstand hvor overleppen trekkes opp mot nesen slik at tannkjøtt over tennene i overkjeven synes når man smiler. Dette skyldes at muskulaturen er overaktiv.Dersom du er plaget av at mye av tannkjøttet vises når du smiler, kan du med en enkel Botox-behandling få fjernet problemet uten kirurgi.

pris:
2900,-
30 min.

Kjevelinje 1,2 ml

Ved alder mister vi underhudsfettet i kinnene og huden faller ned mot hake og kjeve. Dette betyr at triangelet vi har i ansiktet snus opp ned. Når huden faller blir den videste delen liggende rundt hake og kjeve. Ved aldring mister vi den naturlige symmetrien og vi ser eldre ut.

Ved hjelp av hudfiller i kinn og kinnbein vil ansiktet få et naturlig løft og få tilbake sitt naturlige triangel.

pris:
3200,-

Konsultasjon

pris:
Etter avtale

Leppefiller 1 ml

Leppefiller er en behandling hvor hyaluronsyregele injiseres i leppene for å øke volumet eller korrigere skjevheter og asymmetri.

Hyaluronsyre er en mukopolysakkarid som eksisterer naturlig i deler av kroppen, herunder i leddvæske og som deler av grunnsubstansen i bindevev. Hyaluronsyren har god evne til å binde vann og bidrar som støtdempende fyllmateriale.

Kroppen både produserer og bryter ned hyaluronsyre daglig, og det er årsaken til at leppefiller ikke er et permanent og irreversibelt inngrep.

pris:
3000,-
1 ml.

Nesekorreksjon 1ml

Med filler kan det  utføres mindre nesekorreksjon helt uten kirurgi. Krumninger over neseryggen,  flate neser, søkk og ujevnheter samt skjevheter kan med hell rettes opp med  fillers.

pris:
3200,-

PRP behandling

PRP er forkortelse  for Platelet Rich Plasma, og kalles også for Dracula-therapy. Fellesnevneren  er at dette er en stamcelle-behandling med dine egne vekstfaktorer. PRP er en  hudforyngende behandling som bidrar til å gjenoppbygge kollagenet i huden.  PRP revitaliserer huden gjennom en behandling hvor man bruker ditt eget  blodplasmas vekstfaktorer. Siden noe av kollagenet i huden naturlig  forsvinner med alderen, kan en PRP-behandling gi tilbake glød og spenst til  en aldrende hud. Resultat av behandlingen er synlig forbedret hudkvalitet.  PRP benyttes også for å forebygge hårtap med god effekt. Fremgangsmåten er  den samme som for hudfornying. Dette er en helt naturlig behandling, da man  bruker kundens eget blod. Dette gjør man ved at man tar en blodprøve med en  mindre mengde med blod, som deretter sentrifugeres, slik at blodets egne  vekst -/stamceller blir konsentrert og høstet ut. Deretter injiseres dette i  de aktuelle områdene man ønsker å behandle. Dette er også en super  forebyggende behandling. Etter behandlingen vil man være rød og litt hoven i  det behandlede området. Rødheten forsvinner som regel i løpet av de første 24  timene, hevelse etter ca. 48 timer. Blåmerker kan oppstå, disse forsvinner i  løpet av 7 til 14 dager. Det anbefales 1–3 behandlinger i året, for  hudforbedring, avhengig av kundens utgangspunkt. Intervallene er 12 uker  mellom behandlingene. Behandlings-effekten er langtidsvarende. Etter først å  hatt et optimalt behandlings-opplegg hvor man har fått det ønskede resultat,  trenger de fleste kun 1-2 behandlinger i året for å holde resultatene  vedlike.

pris:
4200,-

Profhilo ansikt eller hals

Profhilo er en  anti-age behandling som består av hyalorunsyre for huden som forbedrer hudens  elastitet og fasthet med alderen. Det kan brukes på ansikt, hals, decollete,  armer og hender. Ofte ser man en umiddelbar merkbar forbedring av hudtonen  etter behandlingen. Man kan også oppleve å merkbar fasthet og minimering av  linjer.

pris:
3400,-
2 ml.

Profhilo ansikt og hals

Profhilo ansikt og  hals

pris:
6200,-

Skinbooster

Skinbooster er en  unik behandling som gjenfukter huden på dypet, forbedrer hudens kvalitet og  gir en naturlig glød.

pris:
2300,-

Surmunn

Surmunn munnvik  oppstår ved at hjørnene av munnen «sagger» nedover. Dette kan gi inntrykk av  tristhet og grettenhet selv om personen er glad og lykkelig! Sur munn oppstår  vanligvis på grunn av tapt volum i området rundt munnvikene, og ved at  muskler i tillegg trekker området ned. Dette problemet behandles også veldig  ofte med filler i sammenheng med injeksjon av muskelavslappende middel. Dette  gjør vi for å kunne gi deg et best mulig resultat som ser naturlig og pent  ut.

pris:
3000,-
1 ml.

Svettebehandling

Muskelavslappende injeksjoner blokkerer nerveimpulser til svettekjertlene og hindrer at disse skiller ut svette. Det virker kun i den muskelen der det blir injisert, ikke i andre muskelgrupper.

Ved å injisere rett under huden i armhuler eller hender, får man en effektiv behandling av sjenerende svette som varer i opptil et år.

Dette er en svettebehandling som er enkel og du vil bli fri for problemer med svette.

pris:
4900,-
45 min.