Kjemisk peel

BioRePeelCl3

Det er en innovativ  medisinsk peeling som bruker patentert 2-fase teknologi for å gi en  biostimulerende, revitaliserende og peeling-lignende effekt. BioRePeelCl3 er  multifunksjonell og passer for alle aldre og alle hudtyper. Den har en  anti-aldringsfunksjon som resulterer i strammere, lysere hud og reduksjon av  fine linjer.

pris:
1600,-

Kjemisk peeling

En kjemisk peeling  er en behandling hvor en kjemisk løsning (vanligvis en fruktsyre eller en  annen syre) påføres på huden. En peelingbehandling kan fjerne gamle og  skadede hudceller, redusere pigmenter, porer, fine linjer og rynker i tillegg  til urenheter dypt ned i porene. Behandlingen stimulerer huden til å  produsere nye hudceller, noe som gir en jevnere hud med en frisk glød. Dypere  peelinger gir økt produksjon av kollagen og elastin som påvirker hudens  elastisitet og spenst. De dypeste peelingene gir også oppstramming. Vi tilbyr  en rekke forskjellige peelinger, tilpasset alle typer hud. Kan tas som enkelt  behandling, men kur på 6 ganger anbefales med 14 dager mellomrom.​

pris:
1095,-

Mediderma Orange peel

Orange Peel er et  revolusjonerende peeling innen behandling av akne, rosacea, hyperpigmentering  og hudforyngelse. Peelingen med retinoider som kan brukes om sommeren.  Peelingen inneholder en høy konsentrasjon av liposomert retinaldehyd.  Retinaldehyd er forløperen til retinsyrer med biologisk innvirkning på huden  med langt færre bivirkninger. Dette er et effektivt aktivt middel for chrono-  og fotoaldring, da det øker tykkelsen på epidermis og hudens elastisitet.  Orange Peel påføres på klinikken og skal virke på huden i ca 4 timer. Etter  denne tiden kunden må vaske den av. Det er viktig å vite at peeling har en  oransje fargetone.

pris:
1300,-

Mediderma Yellow Peel

Yellow Peel er en  høyeffektiv retinolpeeling til profesjonelle behandlinger på klinikken.  ​Peelingen virker i overflaten og eksfolierer og forbedrer hudens struktur,  klarhet, spenst og hudtone.Peelingen påføres på klinikken, og du forlater  klinikken med peelingen på huden. Etter ca. 6–8 timer fjerner du peelingen  selv. Hvordan dette gjøres vil du få god informasjon om før du forlater  klinikken. ​Synlig flassing oppstår normalt ca. 2 til 4 dager etter påføring,  og dette kan vare i om lag en uke.

pris:
1600,-

TCA peel (soft) 30 min

TCA soft -peel  stimulerer til nydannelse av celler , collagen og elastin, derav oppstamming  av huden. På denne måten får andre hudprogrammer dypere virkning og bedret  penetrasjonsevne i huden.

pris:
1600,-

TCA peel (strong) 30 min

Dette er en svært  god behandling for arr, solskadet hud, linjer/rynker og pigmentflekker. Trett  og sliten hud vil umiddelbart få tilbake en fin og naturlig glød.

pris:
1900,-