Ansiktsbehandlinger

Age Premium ansiktsbehandling

Age Premium  ansiktsbehandling er kombinasjonsbehandling som er satt sammen for å gi deg  de beste resultatene. Alle har forskjellige behov derfor er viktig å sette  sammen et riktig hudprogram. Behandlingen spesialtilpassas hver enkelt  hudtype og behov. Den gir gode resultater på pigmentflekker, akne, slapp hud,  tørr hud, fine linjer og rynker, mørke ringer eller poser under øynene. Den  passer også til sensitiv hud. I signaturbehandlingen inngår kjemisk peeling,  fraksjonell mesoterapi, apparatur behandling (ultralyd, radiofrekvens,  oxygenterapi, elektroporasjon, mikrostrøm og Led lys) og maske.  Signaturbehandling er en fantastisk boostbehandling både som en enkelt  behandling eller som en kur for mer langvarig effekt.

Anbefales kur på 4-6 behandlinger 2-3 uker mellom.

pris:
1950,-

BioRePeel

Det er en innovativ  medisinsk peeling som bruker patentert 2-fase teknologi for å gi en  biostimulerende, revitaliserende og peeling-lignende effekt. BioRePeelCl3 har  en anti-aldringsfunksjon som resulterer i strammere, lysere hud og reduksjon  av fine linjer.

pris:
1600,-

Green Peel® Classic

Dette er den  opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å  stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet,  rynker, store porer, akne og arr.

pris:
2800

Green Peel® Energy

Dette er en dypere  variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker,  pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynke  behandling 4 ganger årlig, med eventuelle Fresh Up/Express behandlinger  imellom. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i  hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du  kan gå på fest neste dag.

pris:
1600,-

Green Peel® Fresh up

Den mildeste av de  tre urtepeelingene blir populært kalt “Party Peel”. Årsaken er at huden får  en så flott glød etter behandling at du kan gå rett på fest. Den setter igang  prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv  hud.

pris:
1400,-

Hydra-Fill Treatment

Hydra-Fill  Treatment vil gi fuktighet og plumpe huden dypt for et synlig tonet og  glødende utseende. Den passer for alle aldre og fra normal til tørr og  sensitiv hud. Behandlingen gjenoppretter fuktighetsnivåer i de dype hudlagene  og hudens naturlige beskyttelse; den fyller huden, reduserer rynker, jevner  hudfarge, tegn på trøtthet og skader fra frie radikaler.For intensiv og best  resultat anbefales kur på 5 behandlinger 14 dager mellom.

pris:
1400,-

HydraTouch behandling (60 min)

Hydra Touch er en effektiv behandling som dyprenser porene i huden med vakuum, og tilfører næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden.

Du får umiddelbart synlig resultat, og huden etterlates ren frisk og glødende med masse fukt og spenst.

Dette er den nyeste teknologien på dette området, og foregår i 3 steg :

1. Dyprens +Peel
Dette for frem en frisk hud med mild peeling og skånsom fjerning av hudceller.

2. Utrens+hydrering
Renser ut sorte prikker med vakuum-utsug. Tilfører så fuktighet og næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden.

3. Tilføre+beskytte
Ved hjelp av ultralyd og ledlys tilføres huden antioksidanter og pepider. Dette vil både beskytte huden, og gi en frisk hud med ny glød.

pris:
2090,-

HydroLuxx behandling

HydroLuxx er en  effektiv og behagelig hudpleiebehandling som renser porene i dybden og  tilfører næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden. Du får  umiddelbart synlig resultat og huden etterlates ren, frisk og glødende med  masse fukt og spenst. I behandlingen rengjøres huden med lett vakuumsug i  kombinasjon med ulike serum. Dette øker blod- og lymfesirkulasjonen, og døde  hudceller fjernes effektivt. Deretter tilføres næringsstoffer som  antioksidanter, peptider og hyaluronsyre på en svært målrettet og effektiv  måte. Behandingene har hver gang en individuell karakter, fordi hudpleier  velger produkter basert på kundens behov, hudtype og problemer.

Det er 6 steg  i en HydroLuxx behandling

Steg 1: DYPRENS Med en spesiell cleanser solution  renser vi hudoverflaten og fjerner smuss og overflødig talg.

Steg 2:  EKSFOLIERING En exfoliate tip brukes med en lett kjemisk peeling (kombinasjon  av melkesyre syre, glutamin syre algeekstrakt og hydrolysere silkepeptider)  som eksfolierer bort døde hudceller.

Steg 3: VAKUMSUG En tip som lager et  lett vakumsug som trekker til seg urenheter som ligger dypt inne i porene.  

Steg 4: OKSYGEN MESOTERAPI Serum med dypt virkende ingredienser blir brukt og  får hjelp av oksygen under trykk som tilfører cellene nødvendige antioksidanter,  vitaminer, mineraler og øker cellenes egen evne til regenerering. Resultatet  av oksygenbehandling er økt naturlig fuktighetsbalanse og oppstramming av  huden. Huden både ser og føles friskere ut. Det kjennes ut som en kjølig bris  blåser over huden din.

Steg 5: LED LYSTERAPI En sheetmask påføres på huden  samtidig som led lampe brukes til å forsterke effekten. Ulike lys behandler  ulike tilstander: Rødt lys: Fremmer regenerering av hudcellene og øker  blodsirkulasjonen Blått lys: dreper akne bakterien og regulerer  talgproduksjonen Grønt lys: Virker beroligende og er med på å styrke en  sensitiv hud, lyset gir fukt og er fin å bruke til en pigmentert hud. Gult  lys: Reduserer rødhet

Steg 6: avsluttende produkter: serum, øyekrem og  ansiktskrem

pris:
1650,-

Klassisk ansiktsbehandling (60 min)

Nyt en time med  deilige dufter og god opplevelse. Du får rens av ansikt, peeling, deilig  ansiktsmassasje og maske tilpasset din hudtype. En deilig time som passer for  alle som vil unne seg littvelvære.

pris:
1095,-

Klassisk ansiktsbehandling med kjemisk peel (60 min)

Nyt en time med  deilige dufter og god opplevelse. Du får rens av ansikt, kjemisk peel for din  hudtype, deilig ansiktsmassasje og maske tilpasset din hudtype.

pris:
1400,-

Kollagen Boost Ansiktsbehandling

En aktiv behandling som virker avgiftende og oppbyggede på huden. Kollagen Boost er en spesialbehandling for å forbedre strukturen i hudcellene og tilføre oksygen. Du vil få en umiddelbar glød i ansiktet etter behandling.

Behandlingen varieres etter ditt behov:

1. Dyprens ansikt.

2. Kjemisk Peel

3. Drenerende ansiktsmassasje med aktiv mandelpeel

4. Ultralyd med LED-lys for opptak av serum tilpasset din hud.

5. Behandlingen avsluttes med en kollagen maske som blir støpt etter ditt ansikt, men det meste av godsaker for å stramme opp og løfte ansiktet ditt.

pris:
1590,-

Lifting & firming treatment

Dette er en  avansert anti-age behandling hvor vi benytter forskjellige peelinger og  apparatur til å gi huden bedre glød og spenst. En aktiv hudfornyende  behandling som hjelper mot tørrhet, grov og «livløs» hud.

pris:
1500,-

Lunsjbehandling (30 min)

En rask og effektiv behandling for en friskere og med glødende hud.

I behandlingen inngår rens av hud, kjemisk Peel tilpasset din hudtype og en maske.

En super behandling for deg i ”farta“.

pris:
900,-

Nuovo signaturbehandling (80 min)

Varighet: 80 min.

Dette er  behandlingen er for deg som vil ha den lille ekstra opplevelsen.
Behandlingen starter med 20 min avslappende ryggmassasje.
Du får rens, peeling, ansikt- og nakkemassasje og avsluttesmed maske tilpasset din hudtype.
Mens du ligger med masken får du hånd- og hodebunnsmassasje.
Du bør ikke ha en stressende plan etter denne behandlingen 😊

pris:
1400,-

Nuovo signaturbehandling m/ kjemisk peel (80 min)

Varighet: 80 min.
Dette er behandlingen for deg som både vil ha den lille ekstra opplevelsen og den lille ekstra effekten i dybden.

Behandlingen starter med 20 min avslappende rygg-/nakkemassasje. Deretter får du rens av ansikt, ansiktsmassasje, Enerpeel® (fruktsyrepeel) og en avslappende maske mens du får punktmassasje på hender.

pris:
1700,-

Q10 Rescue Treatment

Q10 RESCUE  Treatment er en svært energigivende, balanserende, nærende og gjenopprettende  behandling formulert med nyeste generasjons aktive ingredienser og  teknologier, inkludert SMART Q10 GPS-TEKNOLOGI og radiofrekvensinspirerte  aktive ingredienser som lover ekstraordinær hudforyngelse. En eksklusiv og  essensiell komplementær behandling som gir absolutt utvinning ved å reversere  tegn på avansert aldring, eliminere følelsen av ubehag og forynge veldig  moden hud.

pris:
1500,-

Skin Sensation Treatmen

Revitaliserende  behandling med Gold mask. En kombinasjon av vitaminer og mineraler for huden  å nå optimal balanse. Reduserer synlige tegn på aldring og gir næring til  huden med alle de nødvendige elementene. Anbefales for alle hudtyper og er  spesielt egnet for sensitiv hud.

pris:
1300,-