Ansiktsbehandlinger

Nuovo signaturbehandling (80 min)

Varighet: 80 min.

Dette er  behandlingen er for deg som vil ha den lille ekstra opplevelsen.
Behandlingen starter med 20 min avslappende ryggmassasje.
Du får rens, peeling, ansikt- og nakkemassasje og avsluttesmed maske tilpasset din hudtype.
Mens du ligger med masken får du hånd- og hodebunnsmassasje.
Du bør ikke ha en stressende plan etter denne behandlingen 😊

pris:
1300,-

Nuovo signaturbehandling m/ kjemisk peel (80 min)

Varighet: 80 min.
Dette er behandlingen for deg som både vil ha den lille ekstra opplevelsen og den lille ekstra effekten i dybden.

Behandlingen starter med 20 min avslappende rygg-/nakkemassasje. Deretter får du rens av ansikt, ansiktsmassasje, Enerpeel® (fruktsyrepeel) og en avslappende maske mens du får punktmassasje på hender.

pris:
1600,-

Lunsjbehandling (30 min)

En rask og effektiv  behandling for en friskere og mer glødende hud!

pris:
800,-

Oxygen Boost Treatment Reviderm (75 min)

En aktiv behandling  som virker avgiftende og gir nytt liv til huden. Den har en lett  eksfolierende effekt og er veldig fuktighetsgivende. Gir en fantastisk glød  og lar huden puste igjen. Oxygen Boost er en spesialbehandling for å forbedre  hud og cellulær respirasjon, og for å øke oksygenbindingen i hudcellene.  Dette optimerer cellemetabolismen.

pris:
1490,-

Oxygen Boost Light treatment (30 min)

En snillere variant av den originale "Oxygen Boost" som virker avgiftende og gir nytt liv til huden. Veldig fuktighetsgivende, gir en fantastisk glød og lar huden puste igjen. Også egnet for sensitiv hud.

pris:
1000,-

REVIDERM Premium Signature Treatment (60 min)

Kollagenbehandling  med plumpende effekt og REVIDERMs signaturingrediens - antioksidantboosten  OPC.

pris:
1000,-

HydraTouch behandling (60 min)

En dyptrensende ansiktsbehandling på helt nytt nivå.

Hydra Touch H2 jobber med 3 forskjellige teknologier og tilhørende serum for å behandle alt fra aldringstegn, hudstruktur , acne , fet hud og mye mye mer.

Under denne behandlingen brukes en kombinasjon av kjemisk peeling og makanisk peeling .

Serum 1 inneholder AHA syre ( melkesyre som åpner opp porene , for så å fjerne de døde hudcellene på huden .

Serum 2 inneholderBHA syre( salisylsyre) , som løser opp talg, skitt og fett som er i porene .

Etter serum 1 og 2 påføres H2 som fjerner talg og smuss i porene .

Til slutt påføres serum 3. i dette serumet finnes hovedingrediensene: aloe vera bladvann og hyaluronsyre. Serumet beroliger huden og gir en fuktboost.

Etter dette brukes Lift, en håndholdt enhet som leverer lavfrekvent strøm som stimulerer musklene i ansiktet som hjelper til å gi løft til ansiktet.

Helt til slutt får du et medisinsk led lys som sluser serum inn i porene ved hjelp av elektroporering.

pris:
1990,-

Age Premium ansiktsbehandling

Age Premium  ansiktsbehandling er kombinasjonsbehandling som er satt sammen for å gi deg  de beste resultatene. Alle har forskjellige behov derfor er viktig å sette  sammen et riktig hudprogram. Behandlingen spesialtilpassas hver enkelt  hudtype og behov. Den gir gode resultater på pigmentflekker, akne, slapp hud,  tørr hud, fine linjer og rynker, mørke ringer eller poser under øynene. Den  passer også til sensitiv hud. I signaturbehandlingen inngår kjemisk peeling,  fraksjonell mesoterapi, apparatur behandling (ultralyd, radiofrekvens,  oxygenterapi, elektroporasjon, mikrostrøm og Led lys) og maske.  Signaturbehandling er en fantastisk boostbehandling både som en enkelt  behandling eller som en kur for mer langvarig effekt.

Anbefales kur på 4-6 behandlinger 2-3 uker mellom.

pris:
1850,-

BioRePeel

Det er en innovativ  medisinsk peeling som bruker patentert 2-fase teknologi for å gi en  biostimulerende, revitaliserende og peeling-lignende effekt. BioRePeelCl3 har  en anti-aldringsfunksjon som resulterer i strammere, lysere hud og reduksjon  av fine linjer.

pris:
1500,-

Hydra-Fill Treatment

Hydra-Fill  Treatment vil gi fuktighet og plumpe huden dypt for et synlig tonet og  glødende utseende. Den passer for alle aldre og fra normal til tørr og  sensitiv hud. Behandlingen gjenoppretter fuktighetsnivåer i de dype hudlagene  og hudens naturlige beskyttelse; den fyller huden, reduserer rynker, jevner  hudfarge, tegn på trøtthet og skader fra frie radikaler.For intensiv og best  resultat anbefales kur på 5 behandlinger 14 dager mellom.

pris:
1300,-

HydroLuxx behandling

HydroLuxx er en  effektiv og behagelig hudpleiebehandling som renser porene i dybden og  tilfører næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden. Du får  umiddelbart synlig resultat og huden etterlates ren, frisk og glødende med  masse fukt og spenst. I behandlingen rengjøres huden med lett vakuumsug i  kombinasjon med ulike serum. Dette øker blod- og lymfesirkulasjonen, og døde  hudceller fjernes effektivt. Deretter tilføres næringsstoffer som  antioksidanter, peptider og hyaluronsyre på en svært målrettet og effektiv  måte. Behandingene har hver gang en individuell karakter, fordi hudpleier  velger produkter basert på kundens behov, hudtype og problemer.

Det er 6 steg  i en HydroLuxx behandling

Steg 1: DYPRENS Med en spesiell cleanser solution  renser vi hudoverflaten og fjerner smuss og overflødig talg.

Steg 2:  EKSFOLIERING En exfoliate tip brukes med en lett kjemisk peeling (kombinasjon  av melkesyre syre, glutamin syre algeekstrakt og hydrolysere silkepeptider)  som eksfolierer bort døde hudceller.

Steg 3: VAKUMSUG En tip som lager et  lett vakumsug som trekker til seg urenheter som ligger dypt inne i porene.  

Steg 4: OKSYGEN MESOTERAPI Serum med dypt virkende ingredienser blir brukt og  får hjelp av oksygen under trykk som tilfører cellene nødvendige antioksidanter,  vitaminer, mineraler og øker cellenes egen evne til regenerering. Resultatet  av oksygenbehandling er økt naturlig fuktighetsbalanse og oppstramming av  huden. Huden både ser og føles friskere ut. Det kjennes ut som en kjølig bris  blåser over huden din.

Steg 5: LED LYSTERAPI En sheetmask påføres på huden  samtidig som led lampe brukes til å forsterke effekten. Ulike lys behandler  ulike tilstander: Rødt lys: Fremmer regenerering av hudcellene og øker  blodsirkulasjonen Blått lys: dreper akne bakterien og regulerer  talgproduksjonen Grønt lys: Virker beroligende og er med på å styrke en  sensitiv hud, lyset gir fukt og er fin å bruke til en pigmentert hud. Gult  lys: Reduserer rødhet

Steg 6: avsluttende produkter: serum, øyekrem og  ansiktskrem

pris:
1550,-

Klassisk ansiktsbehandling (60 min)

Nyt en time med  deilige dufter og god opplevelse. Du får rens av ansikt, peeling, deilig  ansiktsmassasje og maske tilpasset din hudtype. En deilig time som passer for  alle som vil unne seg littvelvære.

pris:
995,-

Klassisk ansiktsbehandling med kjemisk peel (60 min)

Nyt en time med  deilige dufter og god opplevelse. Du får rens av ansikt, kjemisk peel for din  hudtype, deilig ansiktsmassasje og maske tilpasset din hudtype.

pris:
1300,-

Lifting & firming treatment

Dette er en  avansert anti-age behandling hvor vi benytter forskjellige peelinger og  apparatur til å gi huden bedre glød og spenst. En aktiv hudfornyende  behandling som hjelper mot tørrhet, grov og «livløs» hud.

pris:
1400,-

Q10 Rescue Treatment

Q10 RESCUE  Treatment er en svært energigivende, balanserende, nærende og gjenopprettende  behandling formulert med nyeste generasjons aktive ingredienser og  teknologier, inkludert SMART Q10 GPS-TEKNOLOGI og radiofrekvensinspirerte  aktive ingredienser som lover ekstraordinær hudforyngelse. En eksklusiv og  essensiell komplementær behandling som gir absolutt utvinning ved å reversere  tegn på avansert aldring, eliminere følelsen av ubehag og forynge veldig  moden hud.

pris:
1400,-

Skin Sensation Treatmen

Revitaliserende  behandling med Gold mask. En kombinasjon av vitaminer og mineraler for huden  å nå optimal balanse. Reduserer synlige tegn på aldring og gir næring til  huden med alle de nødvendige elementene. Anbefales for alle hudtyper og er  spesielt egnet for sensitiv hud.

pris:
1200,-