Ramune Sirgediene

Shellac er en hybridlakk som består av både neglelakk og gele. Den ser ut som vanlig neglelakk og legges på samme måte som neglelakk, men istedet for å lufttørke så herdes denne lakken under UV-lys. Den har altså ingen tørketid, og det er deilig! Det kan sikre fine og velpleide negler i opp til 14 dager!

Geleneglene kan brukes til å styrke og forlenge dine egne negler. De falske neglene pensles på i flere lag utenpå neglene dine, mellom hvert lag styrkes de av UV belysning eller ved hjelp av en gel-aktivator.

Bryn laminering er behandlingen for deg som ønsker perfekt børstede bryn med mye volum. Når vi utfører Brow lamination løfter vi øyenbrynshårene dine den retningen du ønsker slik at du får et naturlig resultat med mer volum og fylde. Det er en “permanent” brynstyling som holder i 6-8 uker.

Vippeløft er en permanent bøy av dine naturlige øyevipper. Når vippene blir bøyd oppover blir det en illusjon av lengre vipper og mer våkne øyne. Vippeløft varer i 4-8 uker.

Fotpleie er behandling av fotbesvær som inngrodde negler, liktorn, hudfortykkelser, hudsprekker og annet. Det hele avsluttes med en lett fotmassasje.

Sminke. På bryllupsdagen eller på festen være vakker med sminke!

Om meg.

Jeg heter Ramune.

Arbeidserfaring innen skjønnhet feltet er 15 år!

2004 år mottok Makeup for ever profesjonell Sertifikater.

2007 år mottok fotpleie sertifikat.

2007 år mottok Nail Academy sertifikat.

2009-2010 år mottok Makeup for ever profesjonell Sertifikater.

E-post: ramune.sir@gmail.com

Ramune Sirgediene