Reviderm Oxygen Boost

Oxygen Boost treatment

En aktiv behandling som virker avgiftende og gir nytt liv til huden. Den har en lett eksfolierende effekt og er veldig fuktighetsgivende. Gir en fantastisk glød og lar huden puste igjen.

Oxygen Boost er en spesialbehandling for å forbedre hud og cellulær respirasjon, og for å øke oksygenbindingen i hudcellene. Dette optimerer cellemetabolismen.

Huden blir myk, rosenrød, glatt og ser forynget ut med mye glød. Hudens eget beskyttelsessystem aktiveres og forbedrer nedbrytningen av oksidasjonsskader. Hudens overflate frigjøres slik at huden kan puste igjen.

pris:
1490

Oxygen Boost Light treatment

En snillere variant av den originale "Oxygen Boost" som virker avgiftende og gir nytt liv til huden. Veldig fuktighetsgivende, gir en fantastisk glød og lar huden puste igjen. Også egnet for sensitiv hud.

pris:
1000

REVIDERM Premium Signature Treatment

Kollagenbehandling med plumpende effekt og REVIDERMs signaturingrediens - antioksidantboosten OPC.

Gir en lett eksfolierande effekt med REVIDERMs enzyme peeling, mikrosirkulasjonen startes og huden plumpes med mye fuktighet, kollagen og glød med hjelp av blant annet antioksidantboosten OPC. Passer alle hudtyper og er den ultimate anti-aldringsbehandlingen.

pris:
950,-