Green Peel®

Green Peel er en medisinsk utviklet peeling.
Innholdet er KUN rene planter og urter, blant annet aloevera, blæretang, spirulina.
Sammensetningen av urtene er kraftig vevsoppstrammende og bekjemper tidlig aldring og tap av spenst.
Bedrer uren hud, acne, arr, ujevn hudtone, grå og gustenhud.

Gløden og den karakteristiske gnistringen i huden ved berøring i flere dager etter green peel, er et bevis på at huden blir stimulert.
Fra innsiden jobber urtene sterkt antibakterielt og næringsgivende, noe som er avgjørende for de gode reultatene.
Green peel gir huden en fantastisk glød umiddelbart.

Green Peel® Classic

Dette er den  opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å  stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet,  rynker, store porer, akne og arr.

pris:
2800

Green Peel® Energy

Dette er en dypere  variant av den mildeste peelingen. Behandlingen har effekt på rynker,  pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelingen er en populær antirynke  behandling 4 ganger årlig, med eventuelle Fresh Up/Express behandlinger  imellom. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i  hverdagen. Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du  kan gå på fest neste dag.

pris:
1600,-

Green Peel® Fresh up

Den mildeste av de  tre urtepeelingene blir populært kalt “Party Peel”. Årsaken er at huden får  en så flott glød etter behandling at du kan gå rett på fest. Den setter igang  prosesser som bremser aldring, forbedrer hudbarrieren og styrker sensitiv  hud.

pris:
1400,-